nieuws

4 mei lezing Joyce Hes nu beschikbaar als PDF

“Neem ook het CDA, privacyschender bij uitstek als we de Privacybarometer mogen geloven, in die partij heerst een merkwaardig opgewekt idee van het effect van de inmiddels enorme sale aan dat type maatregelen die zijn en worden opgelegd.

“Luister naar Donner en Balkenende maar ook een Eelco Brinkman die absoluut overtuigd is van het heil van het Elektronisch Patiëntendossier. Soms vraag ik me zelfs wel eens af of er misschien toch iets Goddelijks schuilt in een liefst centrale databank. Ik weet het antwoord niet maar je zou het bijna gaan geloven!”

Dit is een citaat uit de 4 mei lezing die Joyce Hes, voorzitter van het Platform Bescherming Burgerrechten, heeft gehouden in Felix Meritis in Amsterdam.

De titel van de lezing is ‘Vrijheid op de bon’. Joyce kijkt daarbij vanuit verschillende invalshoeken naar het begrip ‘Vrijheid’.

De volledige tekst (met opmaak) is nu als PDF beschikbaar. Die kunt u online lezen of naar uw computer downloaden.

Klik hier voor de PDF van de 4 mei lezing van Joyce.